Folder Tjaard Hoogenraad

  • Van 1990 tot 1996 was ik voorzitter van de jury voor de Stripschapprijs en Penningen. De Stripschapp

    Read more
  • In de loop der jaren heb ik verschillende keren samengewerkt met Har van Fulpen. Onder anderen aan S

    Read more
  • Tjaard Hoogenraad maakt bronzen beelden ‘met een boodschap’. In 2013 exposeerde hij in U

    Read more
Tjaard Hoogenraad maakt bronzen beelden ‘met een boodschap’. In 2013 exposeerde hij in Utrecht in Galerie Rob Rademaker. Ter gelegenheid hiervan vroeg hij aan me om in een folder uit te leggen wat hij met zijn beelden bedoelt. De tentoonstelling vond eind 2013 plaats. We kozen ervoor om in de folder iets uit te leggen over Tjaards medische ontdekkingen en zijn persoonlijke symbolentaal, maar net genoeg om de nieuwsgierigheid van de bezoekers te prikkelen om met Tjaard Hoogenraad een dialoog aan te gaan. In de folder zat daarom  ook een antwoordkaart.

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin