Over mijzelf

Wie is Hans Pols?

Sindprofielfotos ik voor het eerst een pen vast kon houden heb ik die gebruikt om voor een publiek te schrijven.  Er bestond niets leukers voor mij dan tijdschriften en boeken te maken en hier mijn eigen teksten in te zien staan tussen die van anderen. Inmiddels is de pen een computer en het tijdschrift een blog geworden, maar de passie is gebleven.

Na jarenlang vooral voor anderen te hebben gewerkt heb ik in 2013 besloten om van die passie mijn werk te maken en heb ik Hans Pols Communicatie Advies opgericht.

Tekstmarketeer?

Als zelfstandig tekstschrijver en communicatieadviseur help ik je om effectief met je doelgroep(en) in gesprek te gaan. De juiste tekst is daarbij essentieel. Maar je wilt toch ook een goede gesprekspartner die mee kan praten en denken over jouw organisatie en marketing? Een tekstmarketeer! Iemand die meedenkt, maar ook creatief is. Iemand die al zijn kennis van marketing, media en management gebruikt om de doelgroep aan te spreken.

Hans Pols (Rotterdam 1960)  werkte onder anderen voor BetaPress, Baldakijn Boeken, RW Uitgeverij, Stripmuseum Groningen, NBD Biblion,  Stichting Kunst in het Stationsgebied Utrecht en Rabobank.

 

 

 

 

 

 

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Linkedin